Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Höj värdet på din Fastighet

Ska du sälja din bostad är en ren och snygg utsida absolut något som höjer värdet på huset. Ta chansen till en bättre affär, det lönar sig.

Förebygg mot framtida skador

Genom att regelbundet tvätta ditt tak och fastighet minimerar du risken att huset tar skada av både fukt och mögel som tränger in genom tak och väggar och orsakar dyra skador.

ROT-avdraget

Ta tillvara på möjligheten att utnyttja ROT-avdraget då de flesta utav våra tjänster gör det möjligt att nyttja större delar av kostnaden och gör det till en förmånlig investering.

Spara tid och pengar

Kontinuerligt underhåll är en billig lösning jämfört med att bygga nytt. Ingen försäkring ersätter läckageskador som orsakas av bristande underhåll. Väntar du för länge kan skadorna bli mycket kostsamma därför rekommenderar vi att ta hand om ditt tak istället för att byta det. 9 tak av 10 går att rädda och förlänga livstiden på och göra som nya utan att behöva byta ut någonting.

Ge ditt hus ett långtidsskydd

Vi tar bort mossa, alger, lav och annan typ av påväxt på ditt hus. Behandlingen tar död på all påväxt till 100 % och ytan neutraliseras helt. Kontinuerlig behandling ger ett bestående skydd som ökar husets livslängd.