Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Taktvätt utförd av proffs

Vi behandlar ditt tak mot mossa, alger, lav och mögel. Behandlingen tar död på all påväxt och lämnar ett snyggt och rent tak efter sig. Vi på Taktvättarna i Sverige rekommenderar kontinuerlig behandling för ett bestående skydd som ökar takets livslängd. Vårt underhållsavtal innefattar att vi tar hand om ditt tak vartannat år och ser över taket efter eventuella skador, samt trasiga pannor med mera.

Vi tvättar taket med vår Dynajet, som är en specialanpassad högtryckstvätt. Vattnet värms upp till hela 110 grader och med ett tryck på hela 500 bar. En speciell taksläde med parallella högtrycksdysor rengör taket skonsamt så inget vatten kan tränga in under pannorna och skada papp och läkt.

Såhär går vi till väga

1. Besiktning

Taket besiktigas för att bedöma i vilket skick det är. Vid omfattande skador i takkonstruktionen kan det krävas att hela taktäckningen byts ut. Men om skadorna är begränsade är det i regel inga problem att kombinera taktvätt/målning med utbyte av skadade delar (pannor, läkt mm).

2. Tvätt

Taket tvättas med varmt vatten via en speciell anpassad högtryckstvätt (Dyna-jet), som gör att inget vatten kan tränga in under pannorna och skada papp och läkt.

3. Bekämpningsmedel

Taket behandlas med isoclean, ett alg- och mossmedel, som tränger in i takpannornas porer och tar död på växtlighet. Behandlingen säkerställer att taket är rent innan målning. Efter behandlingen ska taket torka i 1-3 dagar, beroende på väderlek.

4. Måla

Taket sprutmålas med en färg (isopaint) som förseglar pannornas porer. Därefter målas taket igen med ett nytt skikt som skyddar mot fukt, mossa, alger och andra föroreningar. Färgen är akrylatbaserad och finns i ett tjugotal olika kulörer.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.